Οι "Έλληνες ­Περιηγητ­ές" είναι ο Φυσιολατρικός και Tαξιδιωτικός Όμιλος, που ιδρύθηκε από τον Θεόφιλο Μπασγιουράκη και την Άννα Καλαϊ­τζή το 2009. Είναι οι άνθρωποι, που το 1996 δημιούργησαν το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ», το πιο έγκυρο και πρωτοποριακό περιηγητικό περιοδικό. Τώρα, με τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ, μεταδίδουν την πολύχρονη εμπειρία τους στα Μέλη του Ομίλου, που έχουν πλέον την δυνατότητα: Να περπατήσουν μαζί τους στα ωραιότερα μονοπάτια, να έρθουν σ' επαφή με το φυσικό περιβάλλον, να γνωρίσουν μνημεία της μακραίωνης πολιτιστικής κληρονομιάς, να επισκεφτούν τόπους άγνωστους που δεν περιγράφουν οι τουριστικοί οδηγοί και τέλος να γνωρίσουν ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και να μοιραστούν τις εμπειρίες μαζί τους.
Η Εγγραφή είναι Δωρεάν

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

28/09/2019

Πρέβεζα - Δελφίνια Αμβρακικού - Αρχαία Νικόπολη

​Είστε έτοιμοι να ζήσουμε κάτι μοναδικό; Εάν ναι, ακολουθήστε μας σ’ αυτό το ξεχωριστό ταξίδι στον Αμβρακικό παρέα με τα δελφίνια. Είναι τόσο φιλικά και παιχνιδιάρικα που χαίρονται και αυτά μαζί μας και θέλουν να μας εντυπωσιάσουν με τις φιγούρες τους μέσα και έξω από το νερό.
Η εκδρομή έχει σχεδιασθεί με τέτοιο τρόπο ώστε, στην διάρκεια ενός διημέρου, να ζήσουμε μια εκπληκτική ποικιλία συναρπαστικών εμπειριών στην περιοχή.

ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΔΡΟΜΩΝ