T88 / Περιήγηση / Θάσος /

Θάσος

Θάσος
Η επιλογή της Θάσου ως προορισμού  διακοπών,  μας δίνει την δυνατότητα ν' απολαύσουμε παραδοσιακή κουζίνα, φρέσκο ψάρι κι έναν σπάνιο συνδυασμό εξωτικών παραλιών και καταπράσινων βουνών.
T88 / Περιήγηση / Σποράδες /

Σκύρος

Σκύρος
Γραφικά σοκάκια στη Χώρα, θαυμάσιες παραλίες και απίθανα βουνά, όπου η πέτρα εναλλάσσεται με το πεύκο, σκυριανά αλογάκια και πανάρχαια ιστορία. Η Σκύρος είναι τόπος για αυθεντικούς περιηγητές.
T86 / Περιήγηση / Αιτωλοακαρνανία /

Οι υδάτινοι δρόμοι του Μεσολογγίου

Οι υδάτινοι δρόμοι του Μεσολογγίου
Ένας τριαδικός περίπατος στις δύο λιμνοθάλασσες, της Κλείσοβας και του Αιτωλικού.
T83 / Περιήγηση / Δωδεκάνησα /

Νήσος Σαρία

Νήσος Σαρία

Ένα απ’ τα πιο παράξενα και ιδιαίτερα νησιά των Δωδεκανήσων, με αρχαία ιστορία, θρύλους Σαρακηνών πειρατών, υπέροχα μονοπάτια και ακρογιάλια.

T83 / Περιήγηση / Φούρνοι /

Στο μικρονήσι του Αγίου Μηνά

Στο μικρονήσι του Αγίου Μηνά
Δίπλα στους Φούρνους, το όμορφο ακατοίκητο νησάκι του Αγίου Μηνά με το ομώνυμο μοναστηράκι είναι πραγματικά ένα στολίδι.
T80 / Περιήγηση / Μεσσηνία /

Κυπαρισσία

Κυπαρισσία

Πόλη ιστορική, ήρεμη, με ανθρώπινο χαρακτήρα, η Κυπαρισσία μας εντυπωσιάζει με την εξαίρετη τοπογραφία της, την αρχιτεκτονική παράδοση, τα καλντερίμια και το Κάστρο.

T80 / Περιήγηση / Αιτωλοακαρνανία /

Λίμνη Τριχωνίδα

Λίμνη Τριχωνίδα

Τόπος απαράμιλλης ομορφιάς, σφύζει από ζωή στις όχθες, στους καλαμιώνες και στα νερά της. Είναι η Τριχωνίδα, η μεγαλύτερη και πιο θεαματική λίμνη της Ελλάδας.

T80 / Περιήγηση / ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ /

Χιονισμένες Λίμνες

Χιονισμένες Λίμνες
Στα υψίπεδα του Αμυνταίου, εκεί που τέσσερις λίμνες εναλλάσσονται μεταξύ τους, ζούμε αξέχαστες εμπειρίες σε ονειρικά τοπία και χιονισμένα μονοπάτια.
T80 / Περιήγηση / ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ /

Απρόσμενος Χελμός

Απρόσμενος Χελμός
Παρά τις δυσμενείς προβλέψεις καιρού, ο Κυριάκος Παπαγεωργίου επιχειρεί μια επίσκεψη στον Χελμό, όπου με πολικές θερμοκρασίες και άφθονο χιόνι, ζει στιγμές πολύ ξεχωριστές.
T79 / Περιήγηση / Αρκαδία /

Δήμητρα Γορτυνίας

Δήμητρα Γορτυνίας
Όταν για πρώτη φορά ακούσαμε για την Δήμητρα Αρκαδίας, ψάχναμε να την βρούμε στον χάρτη. Γνωρίζαμε πολύ καλά την Δημητσάνα, την Καρύταινα, τη Στεμνίτσα, τα Λαγκάδια, τη Βυτίνα… και, μολονότι δεν μας ήταν άγνωστη η τεχνητή λίμνη του Λάδωνα ποταμού, ποτέ δεν είχε τύχει να προχωρήσουμε λίγα χιλιόμετρα δυτικότερα ως την Δήμητρα.
T78 / Περιήγηση / ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ /

Ξηροκάμπι Λακωνίας

Ξηροκάμπι Λακωνίας
Στους ανατολικούς πρόποδες του Ταϋγέτου, ανακαλύπτουμε το Ξηροκάμπι, που μόνον Ξηροκάμπι δεν είναι, αφού εκεί στραγγίζουν τα νερά από τα χιόνια του Ταϋγέτου και τις πολυάριθμες πηγές.
 
T78 / Περιήγηση / Καβάλα /

Περιβαλλοντικό Μονοπάτι Παλιάς Καβάλας

Περιβαλλοντικό Μονοπάτι Παλιάς Καβάλας
Άλλοτε ήταν το ρέμα με τους νερόμυλους και τις νεροτριβές της Παλιάς Καβάλας. Σήμερα είναι ένα πλατανοσκέπαστο μονοπάτι, με αναστηλωμένο νερόμυλο και ασίγαστη ροή πεντακάθαρου νερού.
T77 / Περιήγηση / ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ /

Κύθηρα

Κύθηρα
Εκεί όπου κατά τον μύθο γεννήθηκε η Αφροδίτη, στο θρυλικό νησί των Κυθήρων, ανακαλύπτουμε υπέροχες παραλίες, μνημεία μεσαιωνικά και βυζαντινά κι ένα φυσικό περιβάλλον με λιμνούλες και καταρράκτες απίστευτης ομορφιάς.
T77 / Περιήγηση / Χαλκιδική /

Τα νησάκια της Βουρβουρού

Τα νησάκια της Βουρβουρού
Πάνω από 10 μικρά και μεγάλα νησάκια, στενοί δίαυλοι και κρυμμένες αρχαιότητες, μαγευτικές αμμουδιές και διάφανα νερά. Είναι η Βουρβουρού στην Σιθωνία Χαλκιδικής, ένας προορισμός πραγματικά εξωτικός.
T77 / Περιήγηση / Φθιώτιδα /

Σπερχειός

Σπερχειός
Αναζητώντας το φθινόπωρο κοντά στην Αθήνα φτάνουμε στη Φθιώτιδα κι ανακαλύπτουμε το εκπληκτικό πλατανόδασος του Σπερχειού ποταμού, την όμορφη κωμόπολη της Σπερχειάδας, το μικρό ορεινό χωριό της Γραμμένης Οξυάς.
T76 / Περιήγηση / Φούρνοι /

Φούρνοι Κορσεών

Φούρνοι Κορσεών
Ανάμεσα στο Τρίγωνο, όχι των Βερμούδων αλλά της Ικαρίας, της Σάμου και της Πάτμου αναδύονται, το ένα μετά το άλλο, τα μικρά και μεγάλα νησάκια του Πολύνησου των Φούρνων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεμιστοκλή Σοφούλη 25, Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 54655
T: 2310 331 315
[email protected]
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ. (ΜΗ.Τ.Ε.): 0933Ε60000205901

NEWSLETTER